Noutăți

În perioada 28-30 noiembrie 2012, la Pavilionul Expovest din Timișoara, va avea loc Târgul Internațional de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică în Construcții, eveniment organizat în colaborare cu Ministerul Mediului şi Pădurilor, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, respectiv Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică.

În cadrul acestui eveniment se vor desfășura Conferințele RoEnergy 2012, cu temele Energia solară și Bioenergia. Pentru mai multe detalii, accesați acest link

Miercuri, 28 noiembrie, se va deschide cea de-a treia ediţie a RoEnergy Timişoara 2012, cel mai mare târg de energii regenerabile şi eficienţă energetică în construcţii din vestul ţării. Evenimentul va avea loc la Pavilionului Expovest (Hotel Senator), situat pe Calea Lugojului, nr. 7.

Cu această ocazie Institutul de Cercetare pentru Energii Regenerabile, din cadrul Universităţii "Politehnica" din Timişoara, va fi prezent pentru a prezenta oferta sa.

Timp de trei zile, în perioada 28-30 noiembrie 2012, la RoEnergy - Târgul Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficienţă Energetică în Constructii vor expune peste 70 de companii. Important este că 35 % dintre acestea provin din străinătate, de pe trei continente.

Site-ul dedicat conceptiei si optimizarii interactive a caietelor de sarcini necesare laboratorului Echipamente Digitale pentru Energii Regenerabile poate fi accesat la adresa: www.eng.upt.ro/echipamente.

Cursul "Spectrometrie de absorbție atomică. Aplicații.", coordonator prof. dr. ing. Petru Negrea, Universitatea "Politehnica" din Timisoara se va desfășura în perioada 5-8 Iulie 2010.

În data de 22 aprilie 2010 sărbătorim Ziua Pământului.

Pentru a citi comunicatul vă rugăm să dați click aici.